pic

123pure_LOGO farge

Delikat & Hjemmelaget Puré.

123Puré er et alternativ til dem som ønsker å produsere purémat selv og som ønsker å gi pasienten det aller beste. Det er letter å lage en man tror! Vi har oppskriftene og verktøyene for å få det til.

 Velbekomme!

 Konsistenstilpasset for tygge- og svelgevansker

 Fremmer verdighet ved måltidet

 Forbedrer næringstettheten

 Fleksibelt og kostnadsbesparende

"Når det gjelder formene har vi kun fått 100% positive tilbakemeldinger på utseende av produktene! Det samme gjelder smaken på maten."
— Rune Langvad, Fagleder Kjøkken
Nesoddtunet Bo og Service Senter
Rune 123 pure

 Et pilotstudie viser at innføring av naturtro purémat ga en økning i matinntaket med 50% !  

1)O. Farrer, BSc Hons, APD, PhD Student, C. Olsen, MDiet, APD, Clinical Dietitia, K. Mousley, MDiet, Dietitian—New graduate, E. Teo, MEdu, APD, Foodservice Dietitian «Does presentation of smooth pureed meals improve patients consumption in an acute care setting: A pilot study», 2015

pic

ikon tallerken hjerte

 

DELIKAT

PIRRER MATGLEDEN TILBAKE 

Moset mat får mange til å tenke på et måltid som er formløst smaksløst, ernæringsmessig mangelfullt og visuelt uappetittlig. Med 123Puré er dette nå historie.

Enten man vil lage puréen selv eller kjøpe ferdig er det viktig at maten til personer med tygge- og svelgevansker skal se delikat ut, inneholder mye næring og er riktig konsistenstilpasset. Det er utfordrende å oppnå, selv for en profesjonell kokk.

Enkelt å lage

Frysestabilt og funksjonelt

10 ulike naturtro former

DysfagiLes om tygge- og svelgevansker (dysfagi)  

Vi har samlet masse nyttig informasjon for deg som ønsker å vite mer om dysfagi

Fotnoter, henvisninger fra teksten ovenfor:   [ + ]

1. O. Farrer, BSc Hons, APD, PhD Student, C. Olsen, MDiet, APD, Clinical Dietitia, K. Mousley, MDiet, Dietitian—New graduate, E. Teo, MEdu, APD, Foodservice Dietitian «Does presentation of smooth pureed meals improve patients consumption in an acute care setting: A pilot study», 2015