Oppskrift til ca. 3-4 porsjoner

Næringsinnhold pr 100g: 

  • Energi: 82,7 kcal
  • Fett: 5,65 g
  • Karbohydrat: 3,45 g
  • Protein: 4,28 g

INGREDIENSER

  • 2 stk hardkokte egg
  • 1/2 stk slangeagurk, hakket
  • 125 g yoghurt naturell
  • 125 g rømme
  • 30 g kremfløte (38% fett)
  • 1 ts finhakket dill
  • Smak til med salt, pepper
  • 1 stk stor måleskje med SPUMA Instant

FREMGANGSMÅTE

  1. Tilsett kokte egg, agurk, yoghurt, rømme, krydder og dill i en kraftig mikser og kjør til en helt jevn puré.
  2. Ha puréen i en fin sil for å sikre at ingen korn eller biter blir igjen.
  3. Tilsett SPUMA instant og rør godt inn.
  4. Hell puréen over i en ISI flaske.
  5. Fyll opp med en gasspatron og rist kraftig før du sprøyter innholdet i et serveringsglass.