• Delikat, næringstett og moset mat

  • Ekte råvarer

  • Enkelt å anvende.

    Tines, varmes og anrettes.

    Velbekomme!

ENGANGSPORSJON:
Hvit fisk, gulrot, brokkoli, potetmos og smørsaus.

EPD: 2410934

Porsjonsstørrelse: 295 gram

Lagring: Frysevare.

Holdbarhet: 12 mnd på frys og 7 dager på kjøl

Konsistens: Helt slett i konsistensen, ingen klumper eller biter (geleringskonsistens/Konsistensnivå 1)

Oppvarming: Tin opp, stikk hull i lokket, varm, anrett og server. God apetitt! Varm opp i mikrobølge- eller konveksjonsovn (ca. 30 min. på 80-90 grader). For mer informasjon se HER

Sooft Meals er smakfull og delikat mat tilberedt på en patentert metode og med spesialutstyr som gir en unik konsistens som gjør det lett å svelge, samtidig som den er delikat og næringsrik. Konsistensen defineres i henhold til Kosthåndboken – som konsistensnivå 1, geleringskonsistens. Produktene består av ekte råvarer og smaker som hjemmelaget. De er beriket med fløte, kremost, proteiner, krydder og karbohydrater. Totalt er det utviklet 7 ulike næringstette engangsporsjoner. Alle middagsporsjonene fra Sooft Meals tilfredsstiller Helsedirektoratets anbefaling om næringsinntak for en middagsporsjon. Middagen kan gjerne kombineres med en dessert eller drikke som gir ekstra energi, for de som trenger et større måltid.

INGREDIENSER:

Retten består av smørsaus 34 %, mos av hvit fisk 17 %, brokkolimos 17 %, gulrotmos 17 % og potetmos 15 %.

 

Vann, fløte, potetmos, brokkoli, gulrot, hvitfisk (Pollock), vegetabilsk olje, kremost (helmelk, fløte, salt, stabilisator: E410 og E412), salt, stabilisator: johannesbrødkjernemel og guarkjernemel, maltodekstrin, eggehvite, soyaprotein, emulgator: Lecitin, løk, sitronsaft, aroma, gjærekstrakt, laktose, sukker, eggeplomme, melkeprotein, mod. stivelse, veg. fett, surhetsreg. middel: Natriumacetat, sitronsyre, melkesyre, krydder, glukose, tapiokastivelse, storfegelatin.

Holdbarhet frossen: 12 mnd

Holdbarhet på kjøl: 7 dager

NÆRINGSINNHOLD:

Totalt per porsjon (295 g) Totalt per 100 g
Kilokalorier (kcal) 404 137
Kilojoule (kJ) 1681 570
Protein (g) 18,9 6,4
Fett (g) 23 7,8
hvorav mettet 8,3 2,8
enumettet 7,7 2,6
flerumettet 3,3 1,1
Karbohydrater (g) 28,3 9,6
hvorav sukkerarter (g) 9,2 3,1
Fiber (g) 3,5 1,2
Salt 2,7 0,9
Vitamin A (μg RE) 359,00 121,69
Vitamin D (μg) 3,50 1,2
 Vitamin E (mg α-TE) 1,14 0,39
vitamin K (μg) 188,00 63,73
Tiamin (mg) 0,11 0,04
Riboflavin (mg) 0,37 0,13
Niacin (mg NE) 4,59 1,56
Pantotensyre (mg) 0,88 0,30
Vitamin B6 (mg) 0,40 0,14
Biotin (μg) 6,83 2,32
Folat (μg) 43,00 14,58
Vitamin B12 (μg) 0,56 0,19
Vitamin C, (mg) 29,92 10,14
Natrium,  (mg) 1057,50 358,47
Kalium (mg) 819,00 277,63
Kalsium (mg) 232,00 78,64
Magnesium (mg) 49,00 16,61
Fosfor (mg) 190,50 64,58
Klorid (mg) 1007,00 341,36
Jern, (mg) 2,39 0,81
Sink, (mg) 0,95 0,32
Kobber (μg) 174,50 59,15
Mangan (mg) 0,65 0,22
Fluor (mg) 0,10 0,03
Jod (μg) 41,50 14,07
Selen (μg) 0,00 0,00

*Produktsammensetningen og utvalget av retter kan endres. Les derfor alltid ingrediensoversikten på pakningen og oppdatert produktoversikt.

Leveres i følgende enheter:

Produktnavn Distribusjon Pakke enhet EPD kode
Hvit fisk med grønnsaker og saus, 295 g Grossister 21 stk porsjoner 2410934
Sooft Meals engangsporsjoner mix Grossister 3 stk x 7 menyer 2588275
Sooft Meals engangsporsjon www.123levert.no 1 stk Bestilles for levering hjem på dør HER
pic

  • — Kjøkkensjef, Oslo Kommune Sentralkjøkken, Silurveien sykehjem
    Tidligere moste kjøkkenet maten selv, men nå bruker vi kun Sooft Meals. Det handler om tid, men også om at disse engansporsjonene er bedre enn de vi selv klarer å lage. Sooft Meals ser delikat ut, er god på smak og vi kan være trygge på at maten er ernæringsmessig riktig sammensatt

BETYDELIG BEDRE NÆRINGSINNTAK OG MATLYST MED SOOFT MEALS


Et gjennomført pilotstudie viser at pasienter som ble tilbudt Sooft Meals spiste 20% mer mat og får betydelig mer næring sammenlignet med vanlig moset mat.

Les mer om studiet her. «Effekten av konsistenstilpasset kost på matinntaket og ernæringsstatus hos pasienter med tygge- og svelgevansker – En pilotstudie». Les oppsummering av oppgaven her.

Det er også gjennomført et annet pilotstudie der man har sett på holdninger til ansatte og pasienter om vanlig moset mat vs. Sooft Meals. “Skal jeg virkelig servere det her til deg” Måltidssituasjon hos eldre med tygge- og svelgevansker. Les oppsummering av oppgaven her.

DysfagiLes om tygge- og svelgevansker (dysfagi)  

Det Vi har samlet masse nyttig informasjon for deg som ønsker å vite mer om dysfagi

Hold deg oppdatert

Følg oss på sosiale medier!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Send Oss En Mail

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss på Pinterest