Culina og Vital ernæring inviterer til kurs.

Lær om hvordan man enkelt kan øke energi- og proteininntaket til personer som spiser lite. Lær å lage delikat og næringstett purékost ved å anvende teknikker fra molekylær gastronomi. Vi viser egnet kjøkkenutstyr og servise beregnet for dette formålet.

Vi holder kurs på følgende steder og datoer:
DATO:      STED:                                                             ADRESSE:                                             

31.08.17 Bergen, kl 11.00 – 16.00                     Culina, Liamyrane 15, 5132 Nyborg

07.09.17 Porsgrunn, kl 11.00 – 16.00              Produksjonkjøkken, Mule 10B, 3944 Porsgrunn

19.09.17 Lillesand, kl 11.00 – 16.00                 ASKO Agder, Vestre Kystvei 191, 4790 Lillesand

21.09.17 Oslo, kl 10.00 – 15.00                         Miele, Nesbruveien 71,1378 Nesbru

28.09.17 Trondheim, kl 11.00 – 16.00             Culina, Fossegrenda 40, 7038 Trondheim

12.10.17 Fredrikstad, kl 10.00 – 15.00             Sentralkjøkken, Tomtev. 49, 1618 Fredrikstad

18.10.17 Bodø, kl 11.00 – 16.00                          Bodø Vgs, Amtmann Hegges vei 3-4, 8005 Bodø

26.10.17 Stavanger, kl 11.00 – 16.00                Culina, Tangen 6, 4070 Randaberg

 

KURSET I TROMSØ 31. OKTOBER ER AVLYST. VI BEKLAGER!

 

Målgruppe: 

Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat på sykehjem og sykehus.

 

Agenda for kurs
Del 1: Hvorfor lage beriket kost?

Hvordan lage beriket kost? Vi viser hvordan man oppnår protein- og energirik kost. Diverse smaksprøver til inspirasjon.

Del 2: Hvorfor lage konsistenstilpasset kost? Innføring i dysfagi og definisjoner for ulike konsistenser.

Smake og se på relevante produkter.

123Puré – presentasjon og demonstrasjon av autentisk purémat

Del 3: Hvilket kjøkkenutstyr bør man velge? «Wrapping is everything»

 

Formen på kurset vil være at vi demonstrerer for dere, samtidig som dere får utdelt oppskrifter og informasjonsmateriell.

Se hva andre har sagt om kurset: 1)Fra evaluering etter 2 kurs i Bergen 31.08 og 01.09 – totalt 26 deltagere

 

«Tusen takk får ett kjempe bra kurs…var veldig inspirerende «

«Vi er superfornøyde med kurset:)»

Påmeldingsfrist 

Bergen: 17.08.17              Porsgrunn: 30.08.17          Lillesand: 01.09.17

Oslo: 15.09.17                  Trondheim: 18.09.17          Fredrikstad: 06.10.17

Bodø: 06.10.17                 Stavanger: 11.10.17

 

Påmelding:

KURSPÅMELDING SKJER HER

Pris pr. deltager: 200,- eks mva (inkluderer enkel lunsj)

 

Om kursarrangørene:

Vital ernæring har i ni år spesialisert seg på mat spesielt tilpasset forebygging av underernæring og konsistenstilpasset kost. De leverer til sykehus og sykehjem i hele landet.

Culina er en av Norges ledende leverandører av storkjøkkenutstyr til det profesjonelle storkjøkken.

KURSPÅMELDING SKJER HER

Har du spørsmål til kurset ta kontakt: heidi.brunner@vitalernaering.no, tlf: 92402487

La deg bli inspirert!

Her er litt om hva som vi vil demonstrere:

 

 

 

 

 

Fotnoter, henvisninger fra teksten ovenfor:   [ + ]

1. Fra evaluering etter 2 kurs i Bergen 31.08 og 01.09 – totalt 26 deltagere