proteinrike kjeks protibis 1


Proteinrike kjeks, Protibis smørkjeks,

36 stk pakker av 16 stk kjeks, EPD 4348231

18 stk pakker av 16 stk kjeks, EPD 4881322

Disse energi- og proteinrike kjeks anbefales til personer som ønsker å opprettholde eller øke vekten. De er utviklet ved Universitetet i Nice, Frankrike, spesielt med tanke på dette formålet. Proteininnholdet er mer enn tre ganger (333 %) høyere enn i vanlige kjeks, for eksempel Mariekjeks. Et nytt og innovativt diettprodukt som passer perfekt til kaffen.Proteinrike kjeks protibis 2

De energi- og proteinrike kjeks ,  kan bidra til inntaket av protein, vitamin B12 og fosfor og er tilsatt melkeproteinet kasein, et protein med høy ernæringsmessig kvalitet.

Én porsjon kjeks (4 stk.) gir 5,8 gram protein og 122 kcal. Kjeksene har en energitetthet på 4,7 kcal/gram med 37 energiprosent (E%) fett, 43 E% karbohydrater, 1 E% fiber og 19 E% protein. 

Verdifulle næringsstoffer

Protein bidrar til vedlikeholdet av skjelett og muskulatur samt vekst av muskelmasse. Hos personer som er småspiste, har liten matlyst og trenger lite energi for å vedlikeholde kroppsvekten kan proteininntaket bli lavt.

Vitamin B12 og fosfor bidrar til normalt energistoffskifte. Vitamin B12 bidrar også til et normalt immunforsvar, normal psykologisk funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Dessuten spiller dette vitaminet en viktig rolle i et normalt fungerende nervesystem. Fosfor kan bidra til vedlikeholdet av normale bein og tenner.

Kjeksene passer godt inn i et variert og balansert kosthold og passer særlig for personer trenger litt ekstra energi for å holde kroppsvekten.

Slik brukes kjeksen

Spiseklare energi- og proteinrike kjeks. Kan spises som en del av et måltid, for eksempel til suppe, grøt og gryteretter eller som snack i løpet av dagen. Kjeksen dyppes i drikke uten at den brekker slik at den blir lettere å tygge. Ved svelgevansker kan kjeksen smuldres i væske og spises med skje.

Oppbevaring:

I romtemperatur på et tørt sted uten direkte sollys.

Pakning: 16 stk kjeks, 104 g, 4 forseglede poser á 4 kjeks.

Holdbarhet: 12 mnd. Produksjonsdato, se stempel.protibis norsk

Godt alternativ til flytende næringsdrikker/smoothies.

Konsistensen er spesielt tilpasset eldre:

  • Enkelt å spise som snack/mellommåltid.
  • For de som har utfordringer med å tygge, kan kjeksen enkelt dyppes i f.eks. kaffen uten at kjeksen faller fra hverandre.
  • For de som har problemer med å svelge, kan kjeksen smuldres opp og blandes ut med væske slik at den kan spises med skje.

Flere kliniske studier viser til positive effekter

Protibis energi- og proteinrike kjeks , har dokumentert positiv effekt når det gjelder å * :

  • Bidra til å øke vekten
  • Bidra til å øke appetitten
  • Stabilisere magen
  • Bidra til å redusere trykksår

Anbefalt inntak pr dag for å oppnå effekt er 4 til 8 stk kjeks pr dag. Dette gir bl.a:

  • 5.7 g –  11.5 g protein
  • 122 – 244 kcal

1)*http://www.protibis.com/en/clinical-studies/1-a-significant-weight-increasestudy-1-a-significant-weight-increase.html

Skjermbilde 2015-04-07 kl. 19.50.08En klinisk studie gjennomført på 175 beboere ved 7 ulike sykehjem i 2014 viste at inntak av 8 stk Protibis- kjeks pr dag ga en gjennomsnittlig vektøkning på ca 2 kg etter 6-8 uker. Studien viser også til bedre sårheling, økt appetitt og mindre mageproblemer.
Les mer om studiet her.

 


Ingredienser:

Hvetemel, ferskt smørfett (20 %), melkeprotein (kasein) (22%), sukker, vanilje aroma, bakepulver (natriumbikarbonat, ammonium bikarbonat), salt. Kan inneholde spor av nøtter og sesamfrø.

Næringsinnhold: 

Skjermbilde 2016-01-04 kl. 10.25.40

Protibis kjeks har 46,1 i glykemisk index og kan også anvendes av diabetespasienter.

For mer informasjon om Protibis og tilhørende kliniske studier, se HER

Hold deg oppdatert

Følg oss på sosiale medier!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss på Pinterest

Vital Ernæring as, Heggelibakken 2, 0375 Oslo,
Telefon: +47 92402487
firmapost@vitalernaering.no

Fotnoter, henvisninger fra teksten ovenfor:   [ + ]

1. *http://www.protibis.com/en/clinical-studies/1-a-significant-weight-increasestudy-1-a-significant-weight-increase.html