123Puré er et alternativ til dem som ønsker å produsere purémat selv og som ønsker å gi pasienten det aller beste. Det er lettere å lage en man tror! Vi har oppskriftene og verktøyene for å få det til.

 Velbekomme!

Online demo om hvordan man lager 123puré.

Lurer dere på hva som skal til for å lage hjemmelaget delikat purémat eller har dere tenkt dere skal komme i gang, er dette kurset for dere. Det tar bare 30 minutter. Kurset er gratis og ligger ute elektronisk, slik at du kan se det når det passer dere.

Vi har for tiden teknisk problem for å komme inn til webinaret. Kopier derfor på denne lenken for å komme til Webinaret: https://www.canva.com/design/DAEUagcGETQ/6mACgTrgXDoHT-s7f4vAHQ/view?utm_content=DAEUagcGETQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=uniquelinks&utlId=hf184dfd8a9

50% økt appetitt med naturtro puremat.

pic

Frysestabilt og funksjonellt

Konsistensnivå

I følge IDDSi sitt rammeverk for konsistenser har 123puré en konsisten på 4-6 alt avhengig av hva man bruker av råvarer og hvor mye væske man tilsetter. Les mer om rammeverket for konsistenser IDDSI

ikon tallerken hjerte

 

DELIKAT

PIRRER MATGLEDEN TILBAKE 

Moset mat får mange til å tenke på et måltid som er formløst smaksløst, ernæringsmessig mangelfullt og visuelt uappetittlig. Med 123Puré er dette nå historie.

Enten man vil lage puréen selv eller kjøpe ferdig er det viktig at maten til personer med tygge- og svelgevansker skal se delikat ut, inneholder mye næring og er riktig konsistenstilpasset. Det er utfordrende å oppnå, selv for en profesjonell kokk.

pic

Oppskrifter på Fristende hjemmelaget puré

DysfagiLes om tygge- og svelgevansker (dysfagi)  

Vi har samlet masse nyttig informasjon for deg som ønsker å vite mer om dysfagi