Ingredienser Karripølse
500 g bratwurst (nystekt)
200 g stekt kalkunkjøtt
3 dl grønnsaksbuljong
40 g GELEAcold
karripulver
Ingredienser Pommes frites
400 g frityrstekt pommes frites
1 dl olje
5 dl kaldt vann
40 GELEAcold
salt, paprikapulver
Ingredienser Sterk saus
2,5 dl brun saus
2,5 dl karriketsjup
karripulver, chilipulver
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Hell sausen over karripølsen og server.
Karripølse:
Mos bratwurst, kalkunkjøtt, krydder og buljong sammen i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «bratwurst». For et penere resultat kan du strø formen med litt karripulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Pommes frites:
Mos pommes frites, olje, vann og krydder sammen i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig sammen i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «asparges». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned. Skjær i staver før oppvarming.
Alternativ: Bruk sprøytepose med rund åpning og lag staver på et bakebrett.
Sterk saus:
Kok opp brun saus sammen med karriketsjup og smak til med krydderet.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 175 g)
Energi 1146 kJ/274 kcal
Fett 19,9 g
hvorav mettede fettsyrer 6,9 g
Karbohydrat 14,7 g
hvorav sukkerarter 6,3 g
Fiber 2,6 g
Protein 8,6 g
Salt 2,4 g
- Category: 123Puré cold, Meny