Ingredienser Kylling og svinepølse

500 g svinepølse, stekt/kokt, uten skinn

200 g kalkun- eller kyllingbryst, stekt/kokt

3 dl kjøttbuljong

40 g GELEAcold

salt, pepper, sennep

 

Ingredienser Grønnkål

1 kg kokt grønnkål

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Stekte poteter

500 g stekte poteter (kalde eller frosne)

4 dl grønnsaksbuljong

1 dl olje

40 g GELEAcold

salt, pepper, marjoran

 

Ingredienser Marjoransaus

5 dl brun saus

2 g marjoram (fersk eller tørket)

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.

 

Kålpølse:

Mos svinepølse sammen med kalkun-/kyllingkjøtt, buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig sammen i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «bratwurst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Grønnkål:

Mos grønnkål i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

Alternativ: Du kan også bruke potetpresse.

 

Stekte poteter:

Mos stekte poteter sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «gulasj». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

Alternativ: Bruk en sprøytepose og fyll i silikonformen merket «terninger». Frys ned.

 

Marjoramsaus:

Kok opp den brune sausen og smak til med marjoram.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 235 g)

Energi 1224 kJ/292 kcal

Fett 21,4 g

hvorav mettede fettsyrer 7,3 g

Karbohydrat 11,3 g

hvorav sukkerarter 2,1 g

Fiber 5,7 g

Protein 11,2 g

Salt 1,2 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions