Ingredienser Kylling og svinepølse
500 g svinepølse, stekt/kokt, uten skinn
200 g kalkun- eller kyllingbryst, stekt/kokt
3 dl kjøttbuljong
40 g GELEAcold
salt, pepper, sennep
Ingredienser Grønnkål
1 kg kokt grønnkål
40 g GELEAcold
Ingredienser Stekte poteter
500 g stekte poteter (kalde eller frosne)
4 dl grønnsaksbuljong
1 dl olje
40 g GELEAcold
salt, pepper, marjoran
Ingredienser Marjoransaus
5 dl brun saus
2 g marjoram (fersk eller tørket)
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.
Kålpølse:
Mos svinepølse sammen med kalkun-/kyllingkjøtt, buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig sammen i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «bratwurst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Grønnkål:
Mos grønnkål i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Alternativ: Du kan også bruke potetpresse.
Stekte poteter:
Mos stekte poteter sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «gulasj». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Alternativ: Bruk en sprøytepose og fyll i silikonformen merket «terninger». Frys ned.
Marjoramsaus:
Kok opp den brune sausen og smak til med marjoram.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 235 g)
Energi 1224 kJ/292 kcal
Fett 21,4 g
hvorav mettede fettsyrer 7,3 g
Karbohydrat 11,3 g
hvorav sukkerarter 2,1 g
Fiber 5,7 g
Protein 11,2 g
Salt 1,2 g
- Category: 123Puré cold, Meny