Ingredienser Eggerøre

650 g krydret eggerøre

2 dl helmelk

1,5 dl rapsolje

40 GELEAcold

 

Ingredienser Smoothbrot

300 g rugbrød, tørre skiver

7 dl vann

200 g Smoothbrot-pulver

 

Ingredienser Sjampinjonger

900 g sjampinjonger på boks (hell av vannet)

1 dl soppfond/-konsentrat

40 g GELEAcold

salt, pepper

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Fordel eggerøre og sjampinjong utover en brødskive med smør.

 

Eggerøre:

Mos den krydrede eggerøren sammen med melk og olje i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med rund åpning til å lage dekorative former på et stekebrett dekket med folie. Frys ned.

 

Smootbrot

Myk opp tørket brød med vann i cirka 1 time. Mos i cirka 20 sekunder. Bruk visp og bland forsikting sammen med Smoothbrot-pulver. Hell over i en brødform og dekk med folie. Stek med damp ved 115 °C i 90 minutter. Avkjøl.

 

Sjampinjonger:

Mos sjampinjongene sammen med fond/konsentrat og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose til å fylle blandingen i en halvkuleform.. Dekk til og frys ned.

Alternativ: Bruk sprøytepose med rund åpning til å lage sjampinjongformer på et bakebrett og frys ned.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 185 g)

Energi 1189 kJ/284 kcal

Fett 19,2 g

hvorav mettede fettsyrer 4,4 g

Karbohydrat 12,9 g

hvorav sukkerarter 2,6 g

Fiber 4,6 g

Protein 12,9 g

Salt 1,4 g



Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions