Ingredienser Røkt Svinekam

700 g kasslerkjøtt/røkt svinekam, stekt

3 dl kjøttbuljong

40 g GELEAcold

paprikapulver

 

Ingredienser Sauerkraut/Surkål

1 kg ferdig sauerkraut/Surkål

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Potetmos

500 g frossen eller kokt potet (kald)

3 dl kald melk

200 g smeltet smør

40 g GELEAcold

salt, muskat

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.

 

Kasslerkotelett:

Mos kasslerkjøtt sammen med buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kotelett». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Surkål/Sauerkraut:

Mos sauerkraut i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

Alternativ: Bruk potetpresse eller en sprøytepose med spagettiåpning.

 

Potetmos:

Mos poteter sammen med melk, smør og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med stjerneåpning til å lage dekorative former på et stekebrett dekket med bakepapir. Frys ned.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 215 g)

Energi 1121 kJ/268 kcal

Fett 18,8 g

hvorav mettede fettsyrer 10,0 g

Karbohydrat 10,9 g

hvorav sukkerarter 4,0 g

Fiber 4,2 g

Protein 11,3 g

Salt 4,6 g



Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions