Ingredienser Røkt Svinekam
700 g kasslerkjøtt/røkt svinekam, stekt
3 dl kjøttbuljong
40 g GELEAcold
paprikapulver
Ingredienser Sauerkraut/Surkål
1 kg ferdig sauerkraut/Surkål
40 g GELEAcold
Ingredienser Potetmos
500 g frossen eller kokt potet (kald)
3 dl kald melk
200 g smeltet smør
40 g GELEAcold
salt, muskat
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.
Kasslerkotelett:
Mos kasslerkjøtt sammen med buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kotelett». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Surkål/Sauerkraut:
Mos sauerkraut i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Alternativ: Bruk potetpresse eller en sprøytepose med spagettiåpning.
Potetmos:
Mos poteter sammen med melk, smør og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med stjerneåpning til å lage dekorative former på et stekebrett dekket med bakepapir. Frys ned.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 215 g)
Energi 1121 kJ/268 kcal
Fett 18,8 g
hvorav mettede fettsyrer 10,0 g
Karbohydrat 10,9 g
hvorav sukkerarter 4,0 g
Fiber 4,2 g
Protein 11,3 g
Salt 4,6 g
- Category: 123Puré cold, Meny