Ingredienser Spagetti
500 g kokt spagetti (kald/frossen)
3 dl kaldt vann
30 g revet parmesan
2 dl rapsolje
40 g GELEAcold
salt, muskat
Ingredienser Grønn squash
350 g grønn squash (stekt/kokt/frossen)
1,25 dl grønnsaksbuljong
0,15 dl rapsolje
20 g GELEAcold
salt, muskat
Ingredienser Gul squash
350 g gul squash (stekt/kokt/frossen)
1,25 dl grønnsaksbuljong
0,15 dl rapsolje
20 g GELEAcold
salt, muskat
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.
Spagetti:
Mos kokt spagetti sammen med vann, rapsolje, parmesan og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med spagettiåpning til å forme blandingen til en porsjon spagetti på et stekebrett. Frys ned.
Squash:
Mos squash sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «terninger». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Tomatsaus:
Kok opp tomatsaus og hell den over spagettien.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 160 g)
Energi 907 kJ/217 kcal
Fett 16,7 g
hvorav mettede fettsyrer 2,1 g
Karbohydrat 12,2 g
hvorav sukkerarter 2,1 g
Fiber 3,0 g
Protein 3,4 g
Salt 0,5 g
- Category: 123Puré cold, Meny