Ingredienser Spagetti

500 g kokt spagetti (kald/frossen)

3 dl kaldt vann

30 g revet parmesan

2 dl rapsolje

40 g GELEAcold

salt, muskat

 

Ingredienser Grønn squash

350 g grønn squash (stekt/kokt/frossen)

1,25 dl grønnsaksbuljong

0,15 dl rapsolje

20 g GELEAcold

salt, muskat

 

Ingredienser Gul squash

350 g gul squash (stekt/kokt/frossen)

1,25 dl grønnsaksbuljong

0,15 dl rapsolje

20 g GELEAcold

salt, muskat

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.

 

Spagetti:

Mos kokt spagetti sammen med vann, rapsolje, parmesan og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med spagettiåpning til å forme blandingen til en porsjon spagetti på et stekebrett. Frys ned.

 

Squash:

Mos squash sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «terninger». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Tomatsaus:

Kok opp tomatsaus og hell den over spagettien.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 160 g)

Energi 907 kJ/217 kcal

Fett 16,7 g

hvorav mettede fettsyrer 2,1 g

Karbohydrat 12,2 g

hvorav sukkerarter 2,1 g

Fiber 3,0 g

Protein 3,4 g

Salt 0,5 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions