Ingredienser Kyllingbryst
600 g stekt kylling
1 dl rapsolje
3 dl kyllingbuljong
40 g GELEAcold
salt, paprikapulver
Ingredienser Gule gulrøtter
750 g gule gulrøtter, frosne
3 dl kaldt vann
2 dl olje
40 g GELEAcold
Ingredienser Kryddersaus
2,5 dl bechamelsaus
2,5 dl fløte
5 g hakket persille
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.
Kyllingbryst:
Mos kyllingkjøtt sammen med krydder, olje og buljong i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Gule gulrøtter:
Mos gulrøtter sammen med buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «babygulrøtter». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Basmatiris:
Mos basmatiris sammen med vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «erter». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Kryddersaus:
Kok opp bechamelsaus og fløte og smak til med persille.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 220 g)
Energi 1659 kJ/396 kcal
Fett 30,5 g
hvorav mettede fettsyrer 8,5 g
Karbohydrat 16,7 g
hvorav sukkerarter 4,3 g
Fiber 4,3 g
Protein 12,6 g
Salt 0,5 g
- Category: 123Puré cold, Meny