Proteinberiket soppsuppe smaker utrolig godt. Den er fyldig og god. Gled deg!

Proteinpulveret er smaksnøytralt, så vil ikke gi noe smak til suppen.

 

Tips: Lag gjerne opp en større mengde proteinberiket soppsuppe, så har du også til lunsj eller mellommåltid en annen dag.

 

Næringsinnhold                  pr 100 gram                    pr 2 dl               

Energi:                              425 kJ  / 102 kcal         850 kJ / 204 kcal

Fett:                                            5,3 g                              10,6 g

Hvorav mettet fett:                   3,1 g                               6,2 g

Karbohydrat:                              8,4 g                             16,8 g

Hvorav sukkerarter:                  1,1 g                               2,2 g

Fiber:                                            1 g                                  2 g

Protein:                                       4,6 g                              9,2 g

Salt:                                              1,1 g                               2,2 g

 

For mer informasjon om Proteintilskudd, Protein plus

INGREDIENSER

Ca. 1 liter suppe

  • 40 g Smør
  • 100 g Løk
  • 35 g Hvetemel
  • 5 dl Vann
  • 2 terning Grønnsaksbuljong
  • 250 g Sjampinjong
  • 2 dl Matfløte
  • 30 g Protein Plus (proteinpulver)
  • 2 1/2 dl Brødkrutonger
  • Hakket persille eller purre til pynt
  • Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft.

FREMGANGSMÅTE

  1. Kutt løk og sjampingjong.
  2. Smelt smøret i en gryte og stek løken til den er blank.
  3. Dryss mel i gryten og tilsett vann under omrøring.
  4. Tilsett buljong og sjampinjong og la suppen koke i ca. 5 minutter.
  5. Ta en liten del av den ferdiglagde suppen over i en liten bolle og la den kjøle seg litt ned. Tilsett Protein Plus og rør godt ved hjelp av visp eller stavmikser. Når proteinpulveret har løst seg helt opp og ikke er synlig lenger, tar du den berikede delen av suppen tilbake i gryten under konstant omrøring. Vær spesielt oppmerksom på at det fort kan svi seg i bunnen av gryten.
  6. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft.
  7. Server suppen varm med sprø brødkrutonger og persille eller purreløk.

Tips!

  1. Bruker du hermetiske sjampinjonger, kan en del av vannet i suppen erstattes av sjampinjonglaken.