Lær om hvordan du kan redusere matsvinn og gjøre mer økonomiske valg på kjøkkenet. QimiQ er en fløtebase som gjør det moro og effektiv å lage mat fra bunnen av. Gjør matproduksjonen enklere, slik at du får tid til andre oppgaver. Våre kokker viser deg hvordan det kan gjøres.
Tusen takk for kjempe lærerikt kurs i går, jeg og min leder har diskutert mye i dag og skal sette av en prøvedag til litt av hvert! Tilbakemelding fra deltager på kurs 31.01.18
Vi holder kurs på følgende steder og datoer:
DATO: TID: STED: ADRESSE:
31.01.18 Kl.12.00 – 15.00 Bergen Culina, Liamyrane 15, 5132 Nyborg
13.03.18 Kl.12.00 – 15.00 Oslo Miele, Nesbruveien 71,1378 Nesbru
Nedenfor er en liten smakebit av hva dere vil oppleve på kurset:
Om QimiQ
Det eneste naturlige og sikre fløteproduktet med 15 % fett til bruk i koking og baking. QimiQ Classic er en funksjonell ingrediens.
Stabilisering
- Erstatter gelatin delvis eller helt
- God stabilitet
- Gjør det mulig å lage frysestabile produkter
- Rask og enkel tilbereding, konsistent kvalitet på sluttproduktene
- Lengre presentasjonstid – lengre salgstid
Binder væske og emulgerer med olje
- Skiller eller klumper seg ikke.
- Binder væske.
- Hindrer misfarging av pålegg – smørbrødene holder seg ferske og gode.
- Dressinger skiller seg ikke og holder seg bedre på salaten.
- Langvarig perfekt stabilitet.
- Lengre presentasjonstid – økt salgstid
Forsterker smaken på ingrediensene
- Den eneste smaksbæreren som forsterker heller enn skjuler smaken av tilsatte ingredienser, som gjør at man kan bruke mindre dyre og / eller fettholdig ingredienser (for eksempel kremost ol).
- Kostnadsreduksjon
Stabil med syrer og alkohol
- Stabil med syrer og alkohol og klumper seg ikke takket være dens kompakte struktur og unik beskyttelse av melkeprotein fra vår patenterte produksjonsprosess. Selv tilsettelse av syrlig frukt er mulig.
- Sikker
Målgruppe:
Kjøkkensjefer, diettkokker og annet kjøkkenpersonell som tilbereder mat på sykehus og/eller sykehjem.
Agenda for kurs
- Introduksjon av QimiQ produktene.
- Hvordan redusere matsvinn og ta mer økonomiske valg?
- Hvordan lage smakfulle sauser, supper, smoothier, bakverk og desserter på en enkel og effektiv måte?
Våre kokker viser hvordan den kan gjøres. Det blir servert flere smaksprøver.
Formen på kurset vil være at våre kokker demonstrerer, samtidig som deltagerne får utdelt oppskrifter og informasjonsmateriell.
Om våre kokker:
Påmeldingsfrist
Bergen: 19.01.18 Oslo: 07.03.18
Målsetning
- Stabilisere og forlenge presentasjonstiden av «vanskelige» produkter
- Redusere svinn
- Forenkle produksjonen
- Lære hvordan QimiQ kan anvendes for å lage unike produkter som er laget fra bunnen av.
Påmelding: KURSPÅMELDING SKJER HER
Pris pr. deltager: 200,- eks mva.
Om kursarrangørene:
Vital ernæring har i 15 år jobbet med QimiQ. QimiQ leverer vi til industrikunder og storkjøkken kunder som ønsker å oppnå kvalitet, rene råvarer og økonomiske gevinster på kjøkkenet pga mer effektiv og forutsigbar produksjon. De siste ni år har Vital ernæring spesialisert seg på mat spesielt tilpasset forebygging av underernæring og konsistenstilpasset kost. De leverer til sykehus og sykehjem i hele landet.
Har du spørsmål om kurset ta kontakt:
agnethe@vitalernaering.no, tlf: 97008339