pic

KURSKALENDER

Her er oversikt over våre planlagte webinarer vinter 2021. Denne oversikten blir kontinuerlig oppdatert. Ta kontakt med oss for eventuelle kurs dere ønsker vi skal holde. Her får du en oversikt over våre kostnadsfrie, lærerike og inspirerende webinarer. Meld deg på i dag, og få påfyll av kunnskap uansett hvor du befinner deg!

Datoer for gratis Dessert webinar: 

19.01.21- kl: 14.00-14.45
26.01.21 – kl 14.00 – 14.45
02.02.21 kl 14.00 – 14.45

09.02.21 kl 14.00 – 14.45

Om dere jobber på et sentralkjøkken og enten lager desserter fra bunnen av eller kjøper ferdig, vil dette kurset passe for deg. Tenk nytt, reduser stress og kostnader. Ta med deg “gjengen” din på kjøkkenet og la dere bli inspirert !

Datoer for gratis Sause webinar: 

14.01.21 – kl: 14.00 -14.45
21.01.21 – kl 14.00 – 14.45
28.01.21 – kl 14.00 – 14.45

04.02.21 kl 14.00 – 14.45

Om dere jobber på et sentralkjøkken og enten lager sauser fra bunnen av eller kjøper ferdig basert på pulver, vil dette kurset passe for deg. Tenk nytt, reduser stress og kostnader. Ta med deg “gjengen” din på kjøkkenet og la dere bli inspirert !

Datoer for kurset: 

Kommer snart !

Hva er kravene og hvordan skal man klare å gjennomføre dette i praksis. Om dere jobber på et sentralkjøkken, postkjøkken eller jobber tettere pasienten som fagarbeider el. Kurset passer også om du er pårørende eller småspist selv.  

Datoer for Dysfagi kurset

Kommer snart !

Om dere jobber på et sentralkjøkken, postkjøkken eller jobber tettere pasienten som fagarbeider el. Kurset passer også om du er pårørende eller har dysfagi selv.  

 
Datoer for Puré kurset

Kommer snart !

På kurset presenterer vi to ulike måter å servere delikat Puré til personer som har dysfagi. Vi presenterer Sooft Meals som er ferdig laget og 123puré som er et purékonsept hvor purématen lages fra grunnen av med fortykning og silikonformer i autentiske former. Vi viser utvalg og produksjonsmetode for begge løsninger. 


  • — Deltager på kurs
    Tusen takk for et supert kurs med dere. Er så alright med de som brenner for faget sitt, og det gjør dere. Jeg jobber på et mottakskjøkken, og vi får middag levert fra et kjøkken fra kommunen, etter kok og server;) Vi har mye å lære i forhold til moset mat. Det var en utrolig opplevelse å få se hvor «ekte» og innbydende moset mat kan se ut;) På kurset hadde vi med oss alle avdelingsvertene. Det er noe jeg syns er viktig og som dere også snakket en del om. Det hjelper ikke hvor mye god mat vi på kjøkkenet lager, om den ikke blir presentert på en fin måte. Og at det er viktig med ro rundt et måltid og ikke minst ta seg god tid til et måltid. Her fikk avdelingsvertene masse gode tips;)) Vi kommer gjerne på flere kurs i dere regi;)

Vi holder gjerne kurs på din arbeidsplass!

Budstikka presse Vital ErnæringVi tilbyr ulike kurs innen temaene beriking og konsistenstilpasset mat. På disse kursene lærer du å lage delikat, næringstett og konsistenstilpasset mat for eldre. Vårt mål er å gjøre deg inspirert, slik at du kan ta kunnskapen med deg tilbake til din arbeidsplass.

Vital Ernæring har i ti år tilbydd næringstett og kosistenstilpasset mat for eldre. På kursene våre vil vi demonstrere de nyeste teknikker for matlagning for pasientgruppen som både trenger beriket og konsistentilpasset kost. Les mer om de ulike kurs vi kan tilby.

Her er oversikt over våre planlagte kurs høst 2020. Denne oversikten blir kontinuerlig oppdatert. Ta kontakt med oss for eventuelle kurs dere ønsker vi skal holde.