pic

KURSKALENDER

Vi holder gjerne kurs på din arbeidsplass!

Budstikka presse Vital ErnæringVi tilbyr ulike kurs innen temaene beriking og konsistenstilpasset mat. På disse kursene lærer du å lage delikat, næringstett og konsistenstilpasset mat for eldre. Vårt mål er å gjøre deg inspirert, slik at du kan ta kunnskapen med deg tilbake til din arbeidsplass.

Vital Ernæring har i ti år tilbydd næringstett og kosistenstilpasset mat for eldre. På kursene våre vil vi demonstrere de nyeste teknikker for matlagning for pasientgruppen som både trenger beriket og konsistentilpasset kost. Les mer om de ulike kurs vi kan tilby.

Her er oversikt over våre planlagte kurs høst 2019 & vinter 2020. Denne oversikten blir kontinuerlig oppdatert. Ta kontakt med oss for eventuelle kurs dere ønsker vi skal holde.

22. oktober, Bergen

Skap matglede i hverdagen

Kurset holdes i samarbeid med Tine Partner

Sted: Norønna storkjøkken i Bergen
Tidspunkt: (ca 4-5 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 550 kr pr deltager.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).


  • — Deltager på kurs
    Tusen takk for et supert kurs med dere. Er så alright med de som brenner for faget sitt, og det gjør dere. Jeg jobber på et mottakskjøkken, og vi får middag levert fra et kjøkken fra kommunen, etter kok og server;) Vi har mye å lære i forhold til moset mat. Det var en utrolig opplevelse å få se hvor «ekte» og innbydende moset mat kan se ut;) På kurset hadde vi med oss alle avdelingsvertene. Det er noe jeg syns er viktig og som dere også snakket en del om. Det hjelper ikke hvor mye god mat vi på kjøkkenet lager, om den ikke blir presentert på en fin måte. Og at det er viktig med ro rundt et måltid og ikke minst ta seg god tid til et måltid. Her fikk avdelingsvertene masse gode tips;)) Vi kommer gjerne på flere kurs i dere regi;)