pic

ONLINEKURS

Vi har med stor suksess gjennomført en rekke live webinarer. Nå har vi tatt dem opp og lagt dem ut elektronisk slik at der kan se dem når det passer dere best. Alle kursene er, effektive kostnadsfrie, lærerike og inspirerende. Få påfyll av kunnskap uansett hvor du befinner deg og når på døgnet!

pic

«Kjempefint kurs, og veldig nyttig.😊«

Kursdeltager 

Hva sier tidligere deltagere om våre webinarer:

  • Kjempefint kurs, og veldig nyttig.😊
  • Relevant, passe tid
  • Muligheten til å tenke nytt
  • Kjekt-lærerikt
  • Grundig og informativ
  • Profesjonelt
  • Godt organisert , innformerande , lærerikt
  • Inspirasjon
  • Spennende å prøve ut
  • Kort og supert kurs
Gratis Online Dessert webinar: 

Om dere jobber på et sentralkjøkken og enten lager desserter fra bunnen av eller kjøper ferdig, vil dette kurset passe for deg. Tenk nytt, reduser stress og kostnader. Ta med deg “gjengen” din på kjøkkenet og la dere bli inspirert ! Kurset er gratis og ligger ute elektronisk når det passer dere.

GratisOnline kurs om hvordan lage stabile smørsauser: 

Om dere jobber på et sentralkjøkken og enten lager sauser fra bunnen av eller kjøper ferdig basert på pulver, vil dette kurset passe for deg. Tenk nytt, reduser stress og kostnader. Ta med deg “gjengen” din på kjøkkenet og la dere bli inspirert! Kurset ligger ute elektronisk og er tilgjengelig når det passer dere.

Datoer for kurset: 

27.05.21 kl 11-11.45

På dette webinaret går vi igjennom hva kosthåndbokens anbefalinger og retningslinjer.

Hvordan man kan klare å gjennomføre dette i praksis. Om dere jobber på et sentralkjøkken, postkjøkken eller jobber tettere pasienten som fagarbeider el. Kurset passer også om du er pårørende eller småspist selv.  Vi vil delvis anvende våre produkter som verktøy for å oppnå målene. 

Vi vil gi endel eksempler for å visualisere og virkeliggjøre situasjoner.

 

Kurset er gratis og ligger ute online. Kurset er tilgjengelig når det passer deg. kursets varighet er 34 minutter

Om dere jobber på et sentralkjøkken, postkjøkken eller jobber tettere pasienten som fagarbeider el. Kurset passer også om du er pårørende eller har dysfagi selv.  

På kurset forteller vi først litt generelt om dysfagi. Vi presenterer vi to ulike måter å servere delikat Puré til personer som har dysfagi. Vi presenterer Sooft Meals som er ferdig laget og 123puré som er et purékonsept hvor purématen lages fra grunnen av med fortykning og silikonformer i autentiske former. Vi viser utvalg og produksjonsmetode for begge løsninger. Vi vil også vise noen andre spesialprodukter spesielt beregnet mot personer som bruker peg.