Proteinberiking – Protein Plus
Et proteinpulver av myseprotein som kan brukes til proteinberiking av mat og drikke.
EPD: 4960530
Ideelt til bruk i f.eks:
Et proteinpulver av myseprotein som kan brukes til proteinberiking av mat og drikke.
EPD: 4960530
Ideelt til bruk i f.eks:
Protein Plus emulgerer raskt og tåler temperatur opp til kokepunktet. (Skal du lage retter med temperatur over 70 grader er det viktig at du følger “kokkens tips” nedenfor!)
Protein Plus kan brukes i for eksempel smoothier, desserter, havregrøt og supper.
Protein Plus er smaksnøytral og kan anvendes til søte og pikante retter og drikker uten at den vil avgi noe bismak på sluttproduktet
Protein Plus inneholder alle essensielle amminosyrer.
Myseprotein (maks 1 % laktose)
Størrelse på kjøpsenhet: 1,2 kg
Energi: 1548 kJ/370 kcal, fett: 0,9 g, hvorav mettet fett: 0,3 g, karbohydrater: 2,5 g, hvorav sukkerarter: 0,9 g, kostfiber: 0 g, protein: 85,4 g, salt: 0 g.
1 ss (5 g) Protein Plus blandes i 1 dl væske eller ca 100 g mat. Det bør stå i ca. 5 minutter før bruk. 1 ss Protein Plus tilsvarer 4,3 g protein. Bør fordeles jevnt over dagens måltider og mellommåltider for best utnyttelse av proteinet.
Anvendes etter anbefaling og dosering fra lege eller ernæringsfysiolog og avhengig av pasientens alder, vekt og helsetilstand.
Proteinberiking er beregnet for kostbehandling av pasienter med økt proteinbehov. Skal brukes som et supplement til et normalt kosthold.