Oppskrift til ca. 3-4 porsjoner

Næringsinnhold pr 100g: 

  • Energi: 96 kcal
  • Fett: 6,99 g
  • Karbohydrat: 7,2 g
  • Protein: 1,17 g

 

INGREDIENSER

  • 250 g gulrøtter, oppdelt
  • 20 g sukker
  • 10 g sjalottløk
  • 5 g smør
  • 100 g gulrotjuice eller grønnsakskraft
  • 100 grams g kremfløte (38% fett)
  • Smak til med salt, hvit pepper (og event. litt sukker)
  • 1 stor måleskje SPUMA Instant

FREMGANGSMÅTE

  1. Stek sjalottløken i smør til den er blank.
  2. Tilsett gulrot og litt sukker, la det hele bli lett karamellisert.
  3. Tilsett gulrotjuicen/grønnsakskraften og fløten og gi det et oppkok.
  4. Miks sammen til en helt fin puré i en kraftig mikser.
  5. Tilsett SPUMA Instant og rør godt.
  6. Hell blandingen i en ISI flaske (størrelse på flasken ca 0,5 liter). Ha i en gasspatron og rist. Serveres varm. ISI flasken kan has i varmebad før servering.