• EKTE RÅVARER

  • MATGLEDE FOR ALLE
    Naturlig ekstra næring

  • MATGLEDE FOR ALLE
    Mat som forebygging også bra før og etter operasjoner

Vital Ernæring er en bedrift som har spesialisert seg på beriket- og konsistentilpasset mat. Vi leverer god og næringstett mat av høy kvalitet. Maten er blant annet egnet for personer som står i risiko for å bli underernært, har dårlig matlyst, tygge- og svelgevansker (dysfagi) eller som av andre årsaker sliter med å få i seg nok næring. Enten man ønsker å lage mat fra bunnen av eller trenger enkle ferdige løsninger, har vi gode produkter som kan bidra. Vi ønsker at alle skal oppleve matglede, uansett situasjon.

Våre produkter tilfredsstiller kosthåndbokens anbefalinger om et energi- og næringstett kosthold. Ved bruk av våre produkter vil det derfor være enklere og nå kosthåndbokens anbefalinger. Alle produktene er basert på naturlige råvarer.

Vi leverer til sykehus og sykehjem over hele landet. Produktene våre distribueres gjennom landsdekkende grossister som ASKO og Servicegrossistene.

Vi jobber mye med forebyggende arbeid og underviser/holder foredrag på mange ulike sykehus og sykehjem. Vi ønsker med bakgrunn i det at alle skal få en verdig avslutning på livet, ingen skal behøve å få for lite mat. Våre produkter kan gjøre det enklere for både avdelinger og kjøkken å håndtere en travel hverdag som samtidig sikrer brukere/pasienter tilstrekkelig med næring. Vi jobber stadig for å utvikle oss og er opptatt av å tilby våre kunder de beste produktene på markedet. Vi har derfor mange ulike alternativer, slik at de selv kan velge det som passer dem. Fleksibilitet er noe vi ser på som viktig.   

Bak Vital Ernæring står far og datter, Willi og Heidi Brunner. Willi Josef Brun­ner er kokk fra Østerrike med 50 års internasjonal erfaring. Heidi Brunner er utdannet siviløkonom og lidenskapelig opptatt av både matglede og hva maten kan gjøre for helsen vår.

Vital Ernæring AS

Mustads Vei 10, 0273 Oslo

Mobil: +47 92402487, firmapost@vitalernaering.no

Organisasjonsnummer: 988551627 MVA Foretaksregisteret

Vi kommer gjerne på besøk til ditt sykehjem/sykehus/hjemmesykepleie. Tilbakemelding etter en av våre presentasjoner: 

Dere hadde en fin gjennomgang og det virket som mange fikk mer forståelse av hva som skjer med eldre/syke når de ikke får i seg nok næring.

Jeg håper vi kan fortsette med dette videre, da det er et stort behov for mer kunnskap mange steder.

Skedsmo Kommune
v/Eli Irene Sandø kjus

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal kunne tilby de beste kvalitetsproduktene har vi følgende samarbeidsbedrifter: