• EKTE RÅVARER

  • MATGLEDE FOR ALLE
    Naturlig ekstra næring

  • MATGLEDE FOR ALLE
    Mat som forebygging også bra før og etter operasjoner

Vital Ernæring leverer god og næringstett mat av høy kvalitet – mat som er spesielt egnet for personer som er utsatt for å bli underernærte eller er tynne og skrøpelige. Enten man lager maten fra bunnen av eller trenger enkle ferdige løsninger, har vi gode produkter som kan bidra. Vår motivasjon er matglede for alle. Vi leverer til ledende sykehus og sykehjem i hele landet. Nå står også hjemmesykepleien på vår kundeliste.

Alle våre produkter er basert på Kosthåndbokens anbefalinger. Ved å anvende våre produkter enten som berikning i egen produsert mat eller våre ferdige løsninger vil det være enklere å nå Kosthåndbokens anbefalinger for denne pasientgruppen. Våre kvalitetsprodukter distribueres gjennom alle landsdekkende grossister. Vi leverer også til hjemmeboende gjennom www.123levert.no, Enklere Liv butikkene og www.rollut.no.

Bak Vital Ernæring står far og datter, Willi og Heidi Brunner. Willi Josef Brun­ner er kokk fra Østerrike med 50 års internasjonal erfaring. Heidi Brunner er utdannet siviløkonom og lidenskapelig opptatt av både matglede og hva maten kan gjøre for helsen vår.

Vital Ernæring AS

Heggelibakken 2, 0375 Oslo,

Mobil: +47 92402487, firmapost@vitalernaering.no

Organisasjonsnummer: 988551627 MVA Foretaksregisteret

Vi kommer gjerne på besøk til ditt sykehjem/sykehus/hjemmesykepleie. Tilbakemelding etter en av våre presentasjoner: 

Dere hadde en fin gjennomgang og det virket som mange fikk mer forståelse av hva som skjer med eldre/syke når de ikke får i seg nok næring.

Jeg håper vi kan fortsette med dette videre, da det er et stort behov for mer kunnskap mange steder.

Skedsmo Kommune
v/Eli Irene Sandø kjus

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal kunne tilby de beste kvalitetsproduktene har vi følgende samarbeidsbedrifter:

Andre samarbeidspartnere:

Oslo Enæringsomsorg AS