pic

KURSKALENDER

Her er oversikt over våre planlagte kurs vinteren og våren 2019. Denne oversikten blir kontinuerlig oppdatert. Ta kontakt med oss for eventuelle kurs.

kjøttboller med saus

29.mars, Oslo

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat

Sted: Mieles hovedkontor, Nesbruveien 71, 1394 Nesbru (Asker/Oslo)
Tidspunkt: kl 10.00 – 14.00 (ca 4 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 250 kr pr deltager.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

DEL 1 : BERIKET MAT
DEL 2: KURS I DYSFAGI OG KONSISTENS
TEORETISK OG PRAKTISK DEL

9. mai, Haugesund

En times foredrag om dysfagi og konsistenstilpasset kost for læringsnettverket for forebygging og behandling av underernæring på sykehjem og hjemmetjenesten.

beriket mat frukt

15.mai, Lillehammer  

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat i samarbeid med Kost- og ernæringsforbndet i Oppland.

Sted: Lillehammer videregående skole, Storgata 25, 2609 Lillehammer.
Tidspunkt: kl 10.00 – 14.00 (ca 4 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: Gratis.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

DEL 1 : BERIKET MAT
DEL 2: KURS I DYSFAGI OG KONSISTENS
TEORETISK OG PRAKTISK DEL

10. mai, Stord 

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat.

Sted: Stord kommunale rehabiliteringssenter, Lønningsåsen 9, 5417 Stord.
Tidspunkt: kl 12.30 – 15.30 (ca 4 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 250 kr pr deltager.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

DEL 1 : BERIKET MAT
DEL 2: KURS I DYSFAGI OG KONSISTENS
TEORETISK OG PRAKTISK DEL

17. September, Oslo 

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat.

Kurset holdes i samarbeid med Tine Partner

Sted: Norsk Restaurantskole i Oslo
Tidspunkt: (ca 5 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 550,-

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

18. september, Vestby

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat.

Kurset holdes i samarbeid med Tine Partner

Sted: Vestby videregående skole
Tidspunkt:  (ca 5 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 550 kr pr deltager.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

22. oktober, Bergen

Kurs i beriket- og konsistenstilpasset mat.

Kurset holdes i samarbeid med Tine Partner

Sted: Norønna storkjøkken i Bergen
Tidspunkt: (ca 5 timer (inkluder pauser og en enkel lunsj)).
Pris: 550 kr pr deltager.

Målgruppe: Kjøkkensjefer, diettkokker, postkjøkken og eller andre som tilbereder mat for personer med dysfagi (tygge- og svelgevansker).

Vi holder gjerne kurs på din arbeidsplass!

Budstikka presse Vital ErnæringVi tilbyr ulike kurs innen temaene beriking og konsistenstilpasset mat. På disse kursene lærer du å lage delikat, næringstett og konsistenstilpasset mat for eldre. Vårt mål er å gjøre deg inspirert, slik at du kan ta kunnskapen med deg tilbake til din arbeidsplass.

Vital Ernæring har i ti år tilbydd næringstett og kosistenstilpasset mat for eldre. På kursene våre vil vi demonstrere de nyeste teknikker for matlagning for pasientgruppen som både trenger beriket og konsistentilpasset kost. Les mer om de ulike kurs vi kan tilby.