Oppskrift til ca. 3-4 porsjoner
Næringsinnhold pr 100g:
- Energi: 96 kcal
- Fett: 6,99 g
- Karbohydrat: 7,2 g
- Protein: 1,17 g
- Category: Spuma instant
INGREDIENSER
- 250 g gulrøtter, oppdelt
- 20 g sukker
- 10 g sjalottløk
- 5 g smør
- 100 g gulrotjuice eller grønnsakskraft
- 100 g kremfløte (38% fett)
- Smak til med salt, hvit pepper (og event. litt sukker)
- 1 stor måleskje SPUMA Instant
FREMGANGSMÅTE
- Stek sjalottløken i smør til den er blank.
- Tilsett gulrot og litt sukker, la det hele bli lett karamellisert.
- Tilsett gulrotjuicen/grønnsakskraften og fløten og gi det et oppkok.
- Miks sammen til en helt fin puré i en kraftig mikser.
- Tilsett SPUMA Instant og rør godt.
- Hell blandingen i en ISI flaske (størrelse på flasken ca 0,5 liter). Ha i en gasspatron og rist. Serveres varm. ISI flasken kan has i varmebad før servering.