Oppskrift til ca. 3-4 porsjoner

Næringsinnhold pr 100g: 

  • Energi: 96 kcal
  • Fett: 6,99 g
  • Karbohydrat: 7,2 g
  • Protein: 1,17 g

 

    INGREDIENSER

    • 250 g gulrøtter, oppdelt
    • 20 g sukker
    • 10 g sjalottløk
    • 5 g smør
    • 100 g gulrotjuice eller grønnsakskraft
    • 100 g kremfløte (38% fett)
    • Smak til med salt, hvit pepper (og event. litt sukker)
    • 1 stor måleskje SPUMA Instant

    FREMGANGSMÅTE

    1. Stek sjalottløken i smør til den er blank.
    2. Tilsett gulrot og litt sukker, la det hele bli lett karamellisert.
    3. Tilsett gulrotjuicen/grønnsakskraften og fløten og gi det et oppkok.
    4. Miks sammen til en helt fin puré i en kraftig mikser.
    5. Tilsett SPUMA Instant og rør godt.
    6. Hell blandingen i en ISI flaske (størrelse på flasken ca 0,5 liter). Ha i en gasspatron og rist. Serveres varm. ISI flasken kan has i varmebad før servering.