OPPSKRIFT PÅ FRISTENDE OG PROTEINRIK BRINGEBÆR MOUSSE

2 Porsjoner

2 gelatinplater115 g bringebær eller bringebærpure

10 gr sukker

10 g Protein Plus

1 dl pisket kremfløte

1/4 dl pisket kremfløte

1/2 håndfull pistasjnøtter

2 stk bringebær, friske

 

Næringsinnhold pr. porsjon: 

Kj: 1.443

Kcal: 344,8

karbohydrater: 15 g

Protein: 8g

Fett: 28g

10 porsjoner

8  gelatinplater575 g brinebær eller bringebærpure

50 g sukker

50 g Protein Plus

5 dl pisketkremfløte

2 1/2 dl pisket kremfløte

60 g pistasjnøtter, grovt hakket

10 stk bringebær, friske


Her illustreres og beskrives trinn for trinn hvordan Protein Plus tilsettes for å lage bringbærmousse:

 

 

Alle ingrediensene til bringebærmoussen. Vamebehandlet bringebærpure kan også brukes. Bringebær/bringebærpure, sukker og Protein Plus helles i en skål. Piske sammen med en håndmikser.
Vann ut gelatinen, smeltes over vannbad og piskes forsiktig inn i bringebærmoussen. Piskes krem vendes i bringebærmoussen. Bringebærmoussen helles i en sprøytepose, utporsjoneres og settes på kjøl et par timer.
Hakk pistasjenøtter grovt og pisk litt ekstra krem. Når bringebærmoussen er stivnet, pyntes den med fløteskum, et friskt bringebær, grovt hakkede pistasjenøtter og et mynteblad.