NÆRINGSVERDI PER porsjon (180 G)
Energi (kcal) Karbohydrater (g) Protein (g) Fett (g) Mettet fett (g) Fiber (g) Salt (g)
204* 1,6 6,4* 19,1 12,5 0 0,3

* Forutsetninger for næringsverdi:

▪ Energi: 182 kcal fra naturlige råvarer og 22 kcal fra beriking.

▪ Karbohydrater: 1,1 g karbohydrater fra naturlige råvarer og 5,3 g karbohydrater fra beriking.

INGREDIENSER

  • 1 dl Vann
  • 50 g Kremfløte
  • 20 g Kyllingfond
  • 6 g Protein Plus

til en porsjon (ca. 180 g)

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen Protein Plus og kremfløte i en kasserolle.
    2. Kok opp fløten under omrøring og tilsett vann og kyllingfond.
    3. La småkoke et par minutter.
    4. Smak til med salt og pepper.