Ingredienser Kyllingbryst

600 g stekt kylling

1 dl rapsolje

3 dl kyllingbuljong

40 g GELEAcold

salt, paprikapulver

 

Ingredienser Gule gulrøtter

750 g gule gulrøtter, frosne

3 dl kaldt vann

2 dl olje

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Kryddersaus

2,5 dl bechamelsaus

2,5 dl fløte

5 g hakket persille

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.

 

Kyllingbryst:

Mos kyllingkjøtt sammen med krydder, olje og buljong i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Gule gulrøtter:

Mos gulrøtter sammen med buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «babygulrøtter». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

Basmatiris:

Mos basmatiris sammen med vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «erter». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Kryddersaus:

Kok opp bechamelsaus og fløte og smak til med persille.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 220 g)

Energi 1659 kJ/396 kcal

Fett 30,5 g

hvorav mettede fettsyrer 8,5 g

Karbohydrat 16,7 g

hvorav sukkerarter 4,3 g

Fiber 4,3 g

Protein 12,6 g

Salt 0,5 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions