Proteinberiket bringebærmousse smaker himmelsk og er enkel å lage. Den egner seg både til dessert eller som fyll i kake, spesielt i sjokoladekake. Prøv selv!
Tips: Hvis ønsker å redusere fettmengden i desserten, kan du unngå å ha nøtter og krem på toppen av desserten. bruke bringebær og revet sitronskall på toppen istedenfor nøtter.
Næringsinnhold pr 100 gram
Energi: 855 kJ / 206 kcal
Fett: 16,3 g
Hvorav mettet fett: 9,7 g
Karbohydrat: 6,9 g
Hvorav sukkerarter: 6,7 g
Fiber: 2,5 g
Protein: 6,8 g
Salt: 0,04 g
- Category: Desserter og kaker, Proteinberikede oppskrifter
INGREDIENSER
2 porsjoner:
- 2 stk gelatinplater
- 115 g bringebær eller bringebærpure
- 10 g sukker
- 10 g Protein Plus
- 1 dl pisket kremfløte
- 10 g pistasjnøtter
- bringebær til pynt
10 Porsjoner:
- 10 stk gelatinplater
- 575 g bringebær eller bringebærpure
- 50 g sukker
- 50 g Protein Plus
- 5 dl pisket kremfløte
- 50 g pistasjnøtter, grovt hakket
- bringebær til pynt
FREMGANGSMÅTE
- Bland sammen bringebær/bringebærpure, sukker og Protein Plus. Bruk gjerne en håndmikser.
- Vann ut gelatinen, smeltes over vannbad og piskes forsiktig inn i bringebærmoussen.
- Pisk opp kremfløten til en lulftig krem
- Vend pisket krem forsiktig inn i bringebærmoussen.
- Ha bringebærmoussen i en sprøytepose, så over i serveringsglass. La det stå på kjøl i et par timer.
- Hakk pistasjenøttene.
- Når bringebærmoussen er stivnet, kan de pyntes med for eksempel friske bringebær, hakkede pistasjenøtter, mynteblad og eventuelt pisket krem.
0 Comments on "Proteinberiket bringebærmousse"