NÆRINGSVERDI PER STYKK (45 G) | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Energi(kcal) | Karbohydrater(g) | Protein(g) | Fett(g) | Mettet fett(g) | Fiber(g) | Salt(g) |
42* | 1,3 | 3,3* | 2,2 | 1,5 | 1,2 | 0 |
* Forutsetninger for næringsverdi:
▪ Energi: 32 kcal fra naturlige råvarer og 10 kcal fra beriking.
▪ Proteiner: 0,9 g proteiner fra naturlige råvarer og 2,4 g proteiner fra beriking.
- Category: 123Puré cold, Komponent, Pure Grønnsaker
INGREDIENSER
Ett silikonbrett (6 porsjoner):
- 225 g Grønne bønner
- 30 g QimiQ classic
- 10 g Grønnsakskraft
- 20 g Kremost naturell
- 15 g Kremfløte
- 12 g Gelea Cold (fortykning)
- 15 g Protein Plus (proteinpulver)
FREMGANGSMÅTE
- Blend frosne grønnsaker på maks styrke i 2-3 min. Tiden vil variere avhengig av maskin og tilstand på bønnene.
- Tilsett beriking for optimalt næringsinnhold. Vi anbefaler ca. 6 % Protein Plus i grønnsakene.
- Tilsett Gelea Cold og blend på maks styrke i 1 min.
- Ha puréen i sprøyteposer og fyll hvert rom i silikonformene. Legg lokket over og trykk/stryk forsiktig over.
- Sett de fylte formene på frys. Bruk gjerne en sjokkfryser (- 18 grader) for best resultat.
- Når maten er fryst, fjernes stykkene fra silikonformene og anrettes på en tallerken.
- Varm opp. Dekk maten til og varm den opp. Oppvarmingstiden kan variere avhengig av maskin. Kombidamper/steamovn: 50 % fuktighet og 100°C i ca. 20 min. Mikrobølgeovn: ca. 400W i 2-3 min.
- OBS! Maten kan regenereres fra tint eller direkte fra frossen tilstand!