LES MER OM PROTEINPULVERET – Protein Plus Næringsinnhold pr. porsjon med kokte poteter.
- Category: Middag, Proteinberikede oppskrifter
INGREDIENSER
2 porsjoner:
- 150 g kokt skinke uten ben
- Lys grunnsaus (se egen oppskrift)
- 1 klype muskatnøtt
- 150 g helbladet spinat
- 170 g kokte poteter eller potetstappe (se egen oppskrift)
10 porsjoner:
- 750 g kokt skinke uten ben
- Lys grunnsaus (se egen oppskrift)
- 2 g muskatnøtt
- 770 g helbladet spinat
- 850 g kokte poteter eller potetstappe (se egen oppskrift)
FREMGANGSMÅTE
- Skjær den kokte skinken i tynne skiver.
- Tilsett spinat og muskatnøtt til den lyse grunnsausen.
- Ønskes stuingen tynnere, tilsettes mer kremfløte, til den ønskede konsistens oppnås.
- Server den varme skinken med stuet spinat, kokte poteter eller potetstappe og evt. sennep til.
0 Comments on "Kokt skinke med proteinberiket stuet spinat"