LES MER OM PROTEINPULVERET – Protein Plus Skjermbilde 2015-09-11 kl. 09.56.30Næringsinnhold pr. porsjon med kokte poteter.

INGREDIENSER

2 porsjoner:

  • 150 g kokt skinke uten ben
  • Lys grunnsaus (se egen oppskrift)
  • 1 klype muskatnøtt
  • 150 g helbladet spinat
  • 170 g kokte poteter eller potetstappe (se egen oppskrift)

10 porsjoner:

  • 750 g kokt skinke uten ben
  • Lys grunnsaus (se egen oppskrift)
  • 2 g muskatnøtt
  • 770 g helbladet spinat
  • 850 g kokte poteter eller potetstappe (se egen oppskrift)

FREMGANGSMÅTE

  1. Skjær den kokte skinken i tynne skiver.
  2. Tilsett spinat og muskatnøtt til den lyse grunnsausen.
  3. Ønskes stuingen tynnere, tilsettes mer kremfløte, til den ønskede konsistens oppnås.
  4. Server den varme skinken med stuet spinat, kokte poteter eller potetstappe og evt. sennep til.