NÆRINGSVERDI PER STYKK (90 G) | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kcal) | Karbohydrater (g) | Protein (g) | Fett (g) | Mettet fett (g) | Fiber (g) | Salt (g) |
249* | 4,7* | 17,4 | 18 | 7,3 | 0,3 | 0,2 |
* Forutsetninger for næringsverdi:
▪ Energi: 233 kcal fra naturlige råvarer og 16 kcal fra beriking.
▪ Karbohydrater: 0,6 g karbohydrater fra naturlige råvarer og 4,1 g karbohydrater fra beriking.
- Category: 123Puré cold, Komponent, Pure kjøtt
INGREDIENSER
til ett silikonbrett (4 porsjoner):
- 350 g Stekt eller kokt svinekjøtt
- 20 g Kremfløte
- 15 g okse- eller kalvefond
- 40 g QimiQ classic
- 75 g Vann
- 20 g Gelea Cold (fortykningsmiddel)
- 30 g Energi Plus (karbohydratpulver)
- Smak til med av eget ønske. Dryss gjerne paprikapulver i bunn av formen.
FREMGANGSMÅTE
- Blend kjøttet på maks styrke i ca 3-5 min. Tiden vil variere avhengig av maskin.
- Tilsett beriking for optimalt næringsinnhold. Vi anbefaler ca. 5 % Energi Plus i kjøtt.
- Tilsett Gelea Cold og blend på maks styrke i 1 min.
- Ha puréen i sprøyteposer og fyll hvert rom i silikonformene. Legg lokket over og trykk/stryk forsiktig over.
- TIPS: For et lekkert resultat anbefaler vi å drysse f.eks. paprikapulver i formen. Det gir et visuelt inntrykk av at det er stekeskorpe på maten.
- Sett de fylte formene på frys. Bruk gjerne en sjokkfryser (- 18 grader) for best resultat.
- Når maten er fryst, fjernes stykkene fra silikonformene og anrettes på en tallerken.
- OBS! Maten kan regenereres fra tint eller direkte fra frossen tilstand!
- Varm opp. Dekk maten til og varm den opp. Oppvarmingstiden kan variere avhengig av maskin. Kombidamper/steamovn: 50 % fuktighet og 100°C i ca. 20 min. Mikrobølgeovn: ca. 400W i 2-3 min.