Gjennom grossist tilbys Sooft Meals også som løsvekt i blandingsesker. Denne blandingsesken består av fem ulike 1 kg poser med grønnsaker (blomkål, brokkoli, gulrøtter, rotgrønnsaker og spinat). I hver pose er det 20 enkeltfryste stykker á 50 gram. På denne måten kan man enkelt ta ut ønsket mengde Sooft Meals og kombinere med annen moset mat.
EPD: 2069862
Brokkoli
Ingredienser: Kokt moset brokkoli 69 %, fløte 24 % (fløte av 15 fett og 1% storfegelatin), eggehvite, potetmos, salt, tapiokastivelse, storfegelatin, krydder.
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:
Energi: Kcal/kJ |
Fett (g)/hvorav mettet fett (g) |
Karbohydrater (g)/hvorav sukkerarter (g) |
Protein (g) |
Salt (g) |
82/242 |
4,1/2,4 |
6/0 |
13,1 |
1,2 |
Blomkål
Ingredienser: Kokt moset blomkål 69 %, fløte 24 % (fløte av 15 fett og 1% storfegelatin), eggehvite, potetmos, tapiokastivelse, salt, storfegelatin, krydder.
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:
Energi: Kcal/kJ |
Fett (g)/hvorav mettet fett (g) |
Karbohydrater (g)/hvorav sukkerarter (g) |
Protein (g) |
Salt (g) |
80/335 |
4,1/2,4 |
5,5/0 |
5,8 |
1 |
Gulrøtter
Ingredienser: Kokt og moset gulrøtter 68 %, fløte 24 % (fløte av 15 fett og 1% storfegelatin), eggehvite, potetmos, salt, tapiokastivelse, storfegelatin, krydder.
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:
Energi: Kcal/kJ |
Fett (g)/hvorav mettet fett (g) |
Karbohydrater (g)/hvorav sukkerarter (g) |
Protein (g) |
Salt (g) |
83/342 |
4/2,4 |
8,6/0 |
4,5 |
1,1 |
Rotgrønnsaker
Ingredienser: Kokt og moset kålrot 55 % og gulrot 14 %, fløte 24 % (fløte av 15 fett og 1% storfegelatin), eggehvite, potetmos, tapiokastivelse, salt, storfegelatin.
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:
Energi: Kcal/kJ |
Fett (g)/hvorav mettet fett (g) |
Karbohydrater (g)/hvorav sukkerarter (g) |
Protein (g) |
Salt (g) |
83/348 |
3,9/2,4 |
8,5/0 |
4,7 |
1 |
Spinat
Ingredienser: Kokt moset spinat 69 %, fløte 24 % (fløte av 15 fett og 1% storfegelatin), eggehvite, potetmos, salt, tapiokastivelse, storfegelatin, hvitløk, krydder.
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:
Energi: Kcal/kJ |
Fett (g)/hvorav mettet fett (g) |
Karbohydrater (g)/hvorav sukkerarter (g) |
Protein (g) |
Salt (g) |
77/323 |
4,3/2,4 |
4,9/0 |
5,9 |
1.1 |