LES MER OM PROTEINPULVERET –  Protein Plus

 

Næringsinnhold pr 100 g:

Kj kalorier :772

Karbohydrat: 26 g

Protein: 7 g

Fett: 5 g

 

INGREDIENSER

2 porsjoner:

  • 275 g poteter, grove terninger
  • 1/2 dl helmelk
  • 1 ss smør
  • salt
  • hvit pepper
  • 8 g Protein Plus (proteinpulver)

10 porsjoner

  • 1,4 kg poteter, grove terninger
  • 2 1/2 dl Helmelk
  • 50 g smør
  • 10 g salt
  • 5 g hvit pepper
  • 40 g Protein Plus

FREMGANGSMÅTE

  1. Koke potetene i vann uten sal i ca 20 minutter til de er møre.
  2. Hell kokevannet ut, sett noe til side for senere.
  3. Mos potetene.
  4. Pisk smøret i mosen og Helmelk.
  5. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt av kokevannet.
  6. Ta en liten del av kokevannet fra potetene over i en liten bolle og la den kjøle seg ned. Tilsett Protein Plus og rør godt ved hjelp av visp eller stavmikser. Når proteinpulveret har løst seg helt opp og ikke er synlig lenger, tar du den berikede delen av suppen tilbake i gryten under konstant omrøring. Vær spesielt oppmerksom på at det fort kan svi seg i bunnen av gryten.