Proteinberiket sjokolademousse er en luftig og god dessert som smelter på tungen. Server den til gjestene dine, og de vil bli imponert.
Tips: Hvis ønsker å redusere fettmengden i desserten, kan du bytte noe av kremfløten ut med vaniljekesam.
Næringsinnhold pr 100 gram
Energi: 1632 kJ / 394 kcal
Fett: 33,1 g
Hvorav mettet fett: 19,3 g
Karbohydrat: 14,3 g
Hvorav sukkerarter: 13 g
Fiber: 0,6 g
Protein: 9,4 g
Salt: 0,02 g
- Category: Desserter og kaker
INGREDIENSER
4 porsjoner
- 90 g mørk sjokolade
- 20 g Protein Plus
- 2 dl kremfløte
- 4 eggeplommer
- 20 g sukker
- 5/24 dl appelsinjuice
FREMGANGSMÅTE
- Smelt sjokoladen i vannbad.
- Pisk kremfløte og ha i Protein Plus
- Pisk eggeplommer og sukker og tilsett sjokoladen under omrøring.
- Tilsett appelsinjuicen til sjokolademassen.
- Når sjokolademassen er ca. 25 grader, blandes den piskede kremen forsiktig inn.
- Hell sjokolademoussen i porsjonsskåler eller i en stor bolle og sett moussen kaldt i minst en time.
- Før servering kan moussen pyntes med pisket krem eller revet sjokolade.
0 Comments on "Proteinberiket sjokolademousse"