NÆRINGSVERDI PER STYKKE (50 g)

Energi (kcal)

Karbohydrater (g)Protein (g)Fett (g)Mettet fett (g)Fiber (g)

Salt (g)

45,5*

1,83,5*2,51,61

0,07

* Forutsetninger for næringsverdi:

  • Energi: 34 kcal fra naturlige råvarer og 11,5 kcal fra beriking.
  • Proteiner: 0,7 g proteiner fra naturlige råvarer og 2,8 g proteiner fra beriking.

Les mer om 123Puré konseptet HER

 

    INGREDIENSER

    Ett silikonbrett (6 porsjoner):

    • 225 g Gulrot
    • 10 g Grønnsaksfond
    • 30 g QimiQ Classic
    • 15 g Kremfløte
    • 20 g Kremost naturell
    • 12 g Gelea Cold (fortykningsmiddel)
    • 15 g Protein Plus (proteinpulver

    FREMGANGSMÅTE

    1. Blend frosne grønnsaker på maks styrke i 2-3 min. Tiden vil variere avhengig av maskin og tilstand på gulrøttene.
    2. Tilsett beriking for optimalt næringsinnhold. Vi anbefaler ca. 6 % Protein Plus i grønnsakene.
    3. Tilsett Gelea Cold og blend på maks styrke i 1 min.
    4. Ha puréen i sprøyteposer og fyll hvert rom i silikonformene. Legg lokket over og trykk/stryk forsiktig over.
    5. Sett de fylte formene på frys. Bruk gjerne en sjokkfryser (- 18 grader) for best resultat.
    6. Når maten er fryst, fjernes stykkene fra silikonformene og anrettes på en tallerken.
    7. Varm opp. Dekk maten til og varm den opp. Oppvarmingstiden kan variere avhengig av maskin. Kombidamper/steamovn: 50 % fuktighet og 100°C i ca. 20 min. Mikrobølgeovn: ca. 400W i 2-3 min.
    8. OBS! Maten kan regenereres fra tint eller direkte fra frossen tilstand!