Ingredienser Kyllingterninger

700 g stekt kyllingkjøtt

2,5 dl grønnsaksbuljong

0,5 dl rapsolje

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Erter/gulrøtter

250 g frosne erter/gulrøtter

1 dl grønnsaksbuljong

0,5 dl smeltet smør

10‒15 g GELEAcold

salt, sukker

 

Ingredienser Aspargestupper

250 g fersk asparges (kokt/stekt)

0,7 dl aspargesfond

0,2 dl smeltet smør

10‒15 g GELEAcold

salt, sukker

 

Ingredienser Basmatiris

500 g kokt basmatiris (kald)

3 dl kaldt vann

2 dl rapsolje

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Kyllingsaus

5 dl lys kyllingsaus

 

Kyllingterninger:

Mos alle ingrediensene sammen, tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Dekk en form med bakepapir og fordel blandingen utover cirka 1,5 cm tykt. Frys ned og skjær deretter i terninger.

 

Erte-/gulrotterninger

Mos hver grønnsak for seg sammen med buljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Dekk en form med folie og fordel blandingene utover cirka 1,5 cm tykt. Frys ned og skjær deretter i terninger.

 

Asparges:

Mos asparges sammen med fond, smør og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «asparges». Sett på lokket og frys ned.

 

Basmatiris:

Mos ris sammen med vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «erter». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Lys kyllingsaus:

Kok opp sausen og smak til etter behov.

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 185 g)

Energi 1029 kJ/246 kcal

Fett 16,5 g

hvorav mettede fettsyrer 3,8 g

Karbohydrat 14,9 g

hvorav sukkerarter 1,9 g

Fiber 4,4 g

Protein 7,5 g

Salt 0,4 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions