Ingredienser Andebryst
700 g andebryst (gjennomstekt)
3 dl hønsebuljong
40 g GELEAcold
Ingredienser Rødkål
1 kg ferdiglaget rødkål
40 g GELEAcold
Ingredienser Raspeball
500 g ferdigkokt raspeball
3 dl kaldt vann
2 dl olje
40 g GELEAcold
salt, muskat
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.
Andebryst:
Mos andebrystet sammen med buljong i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Rødkål:
Mos rødkål i 5 minutter til en fin puré, tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Alternativ: Bruk potetpresse eller sprøytepose med spagettiåpning til å lage dekorative rødkålreder på et bakebrett og frys ned.
Raspeball:
Mos raspeball sammen med kaldt vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Smak til med salt og muskat. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Fyll en halvkuleform med blandingen, dekk til med folie og frys ned.
Alternativ: Bruk en skje til å forme blandingen til gnocchi, legg på et bakebrett og frys ned.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 175 g)
Energi 1139 kJ/272 kcal
Fett 20,5 g
hvorav mettede fettsyrer 3,9 g
Karbohydrat 12 g
hvorav sukkerarter 4,3 g
Fiber 4,5 g
Protein 8,3 g
Salt 0,5 g
- Category: 123Puré cold, Meny