Ingredienser Ertefyll

750 g frosne erter

2,5 dl grønnsaksbuljong

40 g GELEAcold

salt, sukker

 

Ingredienser Gulrotfyll

750 g frosne gulrøtter

2,5 dl grønnsaksbuljong

40 g GELEAcold

salt, sukker

 

Ingredienser Knutekålfyll

750 frossen knutekål

2,5 dl grønnsaksbuljong

1,5 dl kremfløte

salt, sukker, muskat

 

Ingredienser Søtpotetpuré

750 g søtpoteter (kalde)

2 dl grønnsaksbuljong

0,5 dl smeltet smør

salt, sukker, muskat

 

Ingredienser Saus med karri og ingefær

5 dl bechamelsaus

karripulver, ingefærpulver

 

Grønnsaksburger:

Mos de forskjellige grønnsakene hver for seg sammen med grønnsaksbuljong og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk sprøytepose med stor åpning til å fylle muffinsformer med ett og ett lag av hver grønnsaksblanding. Frys ned.

 

Søtpotetpuré:

Mos søtpoteter sammen med melk, smør og krydder i 5 minutter til en fin puré. Bruk sprøytepose med stjernetupp og lag dekorative former på et bakebrett. Frys ned.

 

Saus med karri og ingefær:

Kok opp bechamelsaus og smak til med karri- og ingefærpulver.

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett sausen og server.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 170 g)

Energi 763 kJ/182 kcal

Fett 9,1 g

hvorav mettede fettsyrer 5,1 g

Karbohydrat 18,8 g

hvorav sukkerarter 5,1 g

Fiber 4,1 g

Protein 4,2 g

Salt 0,3 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions