Ingredienser Gulasj

700 g ferdiglaget gulasj (kjøtt:saus 1:1)

3 dl kjøttbuljong

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Nudler

500 g Nudler (gjennomkokt eller ferdig frossen)

3 dl kaldt vann

2 dl rapsolje

40 g GELEAcold

salt, muskat

 

Ingredienser Paprikaterninger

750 g frossen paprika i biter

2,5 dl grønnsaksbuljong

0,3 dl olivenolje

40 g GELEAcold

salt, pepper

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.

 

Gulasj:

Mos ferdiglaget gulasj sammen med kjøttbuljong til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder.  Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Nudler:

Mos kokt spätzle sammen med vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Smak til med salt og muskat. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk potetpresse eller sprøytepose med spagettiåpning til å lage pastaformer på et bakebrett og frys ned. Tips: Det er enklere å jobbe med dypfryst spätzle og resultatet blir luftigere og mer kremete!

 

Paprikaterninger:

Mos paprika sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Fordel blandingen i isbitformer (1×1 cm av silikon), dekk til med folie og frys ned. Alternativ: Bruk sprøytepose med rund eller stjerneformet åpning til å lage dekorative former på et stekebrett. Frys ned.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 185 g)

Energi 886 kJ/211 kcal

Fett 14,4 g

hvorav mettede fettsyrer 2,26 g

Karbohydrat 12,81 g

hvorav sukkerarter 3,0 g

Fiber 4,6 g

Protein 5,7 g

Salt 0,7 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions