Ingredienser Andebryst

700 g andebryst (gjennomstekt)

3 dl hønsebuljong

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Rødkål

1 kg ferdiglaget rødkål

40 g GELEAcold

 

Ingredienser Raspeball

500 g ferdigkokt raspeball

3 dl kaldt vann

2 dl olje

40 g GELEAcold

salt, muskat

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.

 

Andebryst:

Mos andebrystet sammen med buljong i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». For et penere resultat kan du strø formen med litt paprikapulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Rødkål:

Mos rødkål i 5 minutter til en fin puré, tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «spinat». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

Alternativ: Bruk potetpresse eller sprøytepose med spagettiåpning til å lage dekorative rødkålreder på et bakebrett og frys ned.

 

Raspeball:

Mos raspeball sammen med kaldt vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Smak til med salt og muskat. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Fyll en halvkuleform med blandingen, dekk til med folie og frys ned.

Alternativ: Bruk en skje til å forme blandingen til gnocchi, legg på et bakebrett og frys ned.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 175 g)

Energi 1139 kJ/272 kcal

Fett 20,5 g

hvorav mettede fettsyrer 3,9 g

Karbohydrat 12 g

hvorav sukkerarter 4,3 g

Fiber 4,5 g

Protein 8,3 g

Salt 0,5 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions