Ingredienser Karripølse

500 g bratwurst (nystekt)

200 g stekt kalkunkjøtt

3 dl grønnsaksbuljong

40 g GELEAcold

karripulver

 

Ingredienser Pommes frites

400 g frityrstekt pommes frites

1 dl olje

5 dl kaldt vann

40 GELEAcold

salt, paprikapulver

 

Ingredienser Sterk saus

2,5 dl brun saus

2,5 dl karriketsjup

karripulver, chilipulver

 

Oppvarming/Anretning:

Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Hell sausen over karripølsen og server.

 

Karripølse:

Mos bratwurst, kalkunkjøtt, krydder og buljong sammen i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «bratwurst». For et penere resultat kan du strø formen med litt karripulver først. Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.

 

Pommes frites:

Mos pommes frites, olje, vann og krydder sammen i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig sammen i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose og fyll blandingen i silikonformen merket «asparges». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned. Skjær i staver før oppvarming.

Alternativ: Bruk sprøytepose med rund åpning og lag staver på et bakebrett.

 

Sterk saus:

Kok opp brun saus sammen med karriketsjup og smak til med krydderet.

 

Kjøkkentips:

Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!

 

Næringsinnhold for én porsjon (ca. 175 g)

Energi 1146 kJ/274 kcal

Fett 19,9 g

hvorav mettede fettsyrer 6,9 g

Karbohydrat 14,7 g

hvorav sukkerarter 6,3 g

Fiber 2,6 g

Protein 8,6 g

Salt 2,4 g


Last ned oppskriftshefte med 15 ulike purémenyer HER

    INGREDIENSER

    This recipe has no ingredients

    FREMGANGSMÅTE

    This recipe has no instructions