Ingredienser Gulasj
700 g ferdiglaget gulasj (kjøtt:saus 1:1)
3 dl kjøttbuljong
40 g GELEAcold
Ingredienser Nudler
500 g Nudler (gjennomkokt eller ferdig frossen)
3 dl kaldt vann
2 dl rapsolje
40 g GELEAcold
salt, muskat
Ingredienser Paprikaterninger
750 g frossen paprika i biter
2,5 dl grønnsaksbuljong
0,3 dl olivenolje
40 g GELEAcold
salt, pepper
Oppvarming/Anretning:
Fordel de frosne delene på en tallerken, dekk til og varm opp med damp ved 100 °C i 12–15 minutter. Tilsett en passende saus og server.
Gulasj:
Mos ferdiglaget gulasj sammen med kjøttbuljong til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk en sprøytepose til å fylle blandingen i silikonformen merket «kyllingbryst». Fordel blandingen jevnt utover med lokket og frys ned.
Nudler:
Mos kokt spätzle sammen med vann og olje i 5 minutter til en fin puré. Smak til med salt og muskat. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Bruk potetpresse eller sprøytepose med spagettiåpning til å lage pastaformer på et bakebrett og frys ned. Tips: Det er enklere å jobbe med dypfryst spätzle og resultatet blir luftigere og mer kremete!
Paprikaterninger:
Mos paprika sammen med buljong, olje og krydder i 5 minutter til en fin puré. Tilsett GELEAcold og bland forsiktig i 20 sekunder. Fordel blandingen i isbitformer (1×1 cm av silikon), dekk til med folie og frys ned. Alternativ: Bruk sprøytepose med rund eller stjerneformet åpning til å lage dekorative former på et stekebrett. Frys ned.
Kjøkkentips:
Jo finere puré, desto bedre resultat! Vi anbefaler en Robot-Coupe-blender og 5 minutter. Varm opp tildekket i mikrobølgeovn ved middels effekt (400 W) i maksimalt 5 minutter. Test oppvarmingen på forhånd!
Næringsinnhold for én porsjon (ca. 185 g)
Energi 886 kJ/211 kcal
Fett 14,4 g
hvorav mettede fettsyrer 2,26 g
Karbohydrat 12,81 g
hvorav sukkerarter 3,0 g
Fiber 4,6 g
Protein 5,7 g
Salt 0,7 g
- Category: 123Puré cold, Meny