Takk for at du deltok på webinar om sauser. Jeg håper vi bidro til inspirasjon og at dere har lyst til å teste ut noen av oppskriftene. Her legger vi ut materiell som avtalt.
Bare ta kontakt med oss om det er noe dere mangler eller lurer på.
Til info gikk vi ikke igjennom smørsauser på webinaret. Det er fordi vi kommer til å sette opp noen egne webinarer nettop om det i nær fremtid. I mellomtiden kan vi anbefale å se denne oppskriftsvideoen fra en av kokkene i Flying Culinary Circus lager stabil Hollandaise sauce.
Presentasjonen fra kurset ser du ved å trykke HER
Oppskriftshefte – Sauser:
Oppskriftshefte kan også leses og lastes ned HER Alternativt HER
Test hvor mye ditt kjøkken kan spare ved å bruke følgende oppskrifter:
Vi har gjort det enkelt for deg å teste hvor mye ditt kjøkken kan spare ved å anvende sausene i din produksjon. Tast bare inn størrelsen på din batch samt hvor mange ganger dere produserer sausen pr mnd.
Andre Lenker
- Kalkulasjonen varme sauser exel – TRYKK HER
- Evalueringsskjema TRYKK HER
- Opptak fra kurset 21.01.21 (nb. Kurset starter først ca 10 min ut i filmen)