pic
pic
pic

Se Demo om hvordan man lager 123pure

Demoen er helt gratis og den er tilgjengelig hele tiden, når det passer deg. Vi forteller kort om hva dysfagi er og hva det innebærer før vi går over til å fortelle om hvordan man lager 123puré. Vi viser også bilder fra andre kunder som produserer 123puré. Her er det mye inspirasjon og motivasjon!

Last ned oppskriftshefte med 15 fristende menyer

Tilsett råvarer

Kjøtt/fjærfe/fisk må være kokt eller stekt. Anvend rå eller fryste grønnsaker. Andelen råvare og væske avhenger av om det er Gelea Cold eller Gelea Hot som skal anvendes.

Gelea Hot:

  • 50 % råvare / 50 % væske

Gelea Cold:

  • Kjøtt/fisk/fjærfe: 70 % råvare / 30 % væske
  • Grønnsaker: 75 % råvare / 25 % væske

Mos

Blend med en kraftig blender. Vi anbefaler Robot Coupe for optimalt resultat.

Berik og Fortykk

Tilsett 4 % fortykningsmiddel.

  • Gelea Cold anvendes om puréen skal på frys.
  • Gelea Hot anvendes om puréen skal på kjøl.

For å sikre optimalt næringsinnhold tilsettes beriking, Protein Plus og Energi Plus. Blend på full speed i 1 minutt. Skal puréen ikke fryses, må puréen kokes opp før den tilsettes silikonformene.

Form

Fyll puréen i engangs sprøyteposer og fyll hvert rom i silikonformene. Legg lokket over og trykk/stryk forsiktig over.

Kjøl- eller frys ned

Sett på kjøl eller fryser avhengig om du anvender Gelea Cold (frys) eller Gelea Hot (kjøl). For frys må kjernetemperaturen være minimum -10 grader for at geleringsprosessen skal aktiveres.

Anrett