Erfaringsutveksling og tips

Lær smarte tips fra andre! Del dine tips og erfaringer med andre, du også! Bli med på diskusjonsforumet. Her kan dere stille spørsmål etc til hverandre. Vårt mål med denne siden er at den skal bli aktivt brukt som et sted hvor kjøkken imellom kunne dele erfaringer med hverandre.

GELEA COLD

Delikat purémat på Haraldsplass Diakonale sykehus

Da er Haraldsplass i Bergen også i gang med å servere delikat purémat til de som sliter med å tygge- og svelgevansker. Haraldsplass har som målsetning å hver dag gi best mulig behandling og pleie til pasientene gjennom kompetanse og hjertevarme. Måltidet er en vel så viktig brikke i det hele. Vi gratulerer med flott resultat og god hjertevarme!

Kontaktperson:

Kent Eivind Vorland

Kjøkkensjef
Haraldsplass Diakonale Sykehus

Mobil 407 29 990

GELEA COLD

Ser ut som gourmetmat!

Trenger ikke å bruke så mange ord her. Bildene sier mer enn ord. Vi kan informere om at Vålerengahjemmet bruker 10 % mer væske i oppskriften enn våre standard oppskrifter. Det ser ut som det fungerer utmerket og bør testes ut. Husk å justere oppskriften også i forhold til økt mengde protein, fett og karbohydrat.

Kirkens Bymisjon, Vålerengahjemmet bo- og kultursenter

MER INFORMASJON