Delikat & Hjemmelaget Puré.
123Puré er et alternativ til dem som ønsker å produsere purémat selv og som ønsker å gi pasienten det aller beste. Det er lettere å lage en man tror! Vi har oppskriftene og verktøyene for å få det til.
Velbekomme!
123Puré er et alternativ til dem som ønsker å produsere purémat selv og som ønsker å gi pasienten det aller beste. Det er lettere å lage en man tror! Vi har oppskriftene og verktøyene for å få det til.
Velbekomme!
"Når det gjelder formene har vi kun fått 100% positive tilbakemeldinger på utseende av produktene! Det samme gjelder smaken på maten."
Derfor er det ikke bare smaken som er viktig. Utseende spiller også en stor og viktig rolle for hvordan vi opplever matens smak.
((O. Farrer, BSc Hons, APD, PhD Student, C. Olsen, MDiet, APD, Clinical Dietitia, K. Mousley, MDiet, Dietitian—New graduate, E. Teo, MEdu, APD, Foodservice Dietitian «Does presentation of smooth pureed meals improve patients consumption in an acute care setting: A pilot study», 2015))
I følge IDDSi sitt rammeverk for konsistenser har 123puré en konsisten på 4-6 alt avhengig av hva man bruker av råvarer og hvor mye væske man tilsetter. Les mer om rammeverket for konsistenser IDDSI
Moset mat får mange til å tenke på et måltid som er formløst smaksløst, ernæringsmessig mangelfullt og visuelt uappetittlig. Med 123Puré er dette nå historie.
Enten man vil lage puréen selv eller kjøpe ferdig er det viktig at maten til personer med tygge- og svelgevansker skal se delikat ut, inneholder mye næring og er riktig konsistenstilpasset. Det er utfordrende å oppnå, selv for en profesjonell kokk.
Vi har samlet masse nyttig informasjon for deg som ønsker å vite mer om dysfagi